نشریه «پدافند الکترونیکی و سایبری» بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ارزیابی سال 1402موفق به کسب رتبه «الف»  شده است.

براساس آخرین بررسی و رتبه بندی نشریات علمی کشور در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، نشریه علمی پدافند الکترونیکی و سایبری از نظر کیفیت حائز رتبه Q3 گردیده است.

نشریه «پدافند الکترونیکی و سایبری»، فصل‌نامه علمی دانشکده و پژوهشکده برق، جنگال و سایبری دانشگاه جامع امام حسین(ع) است که با کسب مجوز از کمیسیون نشریات علمی کشور زیر نظر دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارای درجه علمی – پژوهشی است. داوری مقالات در این نشریه به صورت دوسویه ناشناس بوده و انتشار مقالات پذیرفته شده به صورت دسترسی آزاد و رایگان می‌باشد. هدف از انتشار این مجله، انتشار آخرین دستاوردهای پژوهشگران در زمینه موضوعات مرتبط با پدافند الکترونیکی و سایبری به‌منظور گسترش مرز دانش و فناوری در این موضوعات است. در این راستا از کلیه پژوهشگران، متفکران و مبتکران دعوت می‌شود که برای تحقق اهداف ذکر‌شده، مقاله‌های پژوهشی اصیل خود را به زبان فارسی (با چکیده انگلیسی) تهیه کنند و از طریق سامانه مخصوص وب‌گاه مجله، به‌صورت برخط ارسال نمایند.

 

 اطلاعات نشریه


اعتبار و رتبه علمی نشریه: علمی - پژوهشی با رتبه (الف)
زمان بررسی اولیه:
حداکثر یک هفته

ناشر: دانشگاه جامع امام حسین (ع)
کشور محل انتشار:
ایران
سال آغاز انتشار: 1392

حوزه  تخصصی: نظریه ها، مدل ها و سیستم های مرتبط با پدافند الکترونیکی و سایبری
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی
فرمت: چاپی و الکترونیکی
دوره انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
نوع  داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
زمان داوری:  حداکثر دو ماه
روش مأخذنویسی: IEEE (راهنمای رفرنس دهی)

نوع دسترسی: دسترسی آزاد
ایمیل نشریه: ecdjournal@ihu.ac.ir
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
هزینه ارسال و چاپ مقالات: رایگان
نوع مجوز: CC BY

Creative Commons License


** نکات مهمی که نویسندگان باید توجه کنند:

  1. لازم است نویسندگان هنگام ارسال مقاله از قالب نشریه استفاده نمایند.
  2. لازم است فرم تعهدنامه و تعارض منافع توسط نویسنده مسئول تکمیل و امضاء شود و سپس هنگام ارسال در سامانه نشریه بارگذاری گردد.
  3. این نشریه جهت جلوگیری از سرقت ادبی از سامانه همانندجو (سامانه سمیم نور یا ایرانداک) در زمان ارسال مقاله استفاده می‌نماید. (لینک راهنمای سامانه همانندجو)
  4. این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.
  5. فرم مشخصات نویسندگان را نیز از اینجا دریافت نمایید.

حوزه‌های مرتبط با نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری

1-دفاع سایبری (امنیت داده، تهدیدات نرم افزار، سیستم عامل، سخت افزار و ...)، 2-امنیت اطلاعات، رمزنگاری، پنهان نگاری، پروتکل ها و استانداردها 3- آسیب پذیری ها و تهدیدات فضای سایبری 4- اخلال و فریب(مخابراتی، راداری، کنترل، مراقبت و ناوبری) 5- ردیابی، مکان یابی، آشکار سازی و شنود سیگنال) 6- دفاع الکترونیک (لیزری، الکترواپتیکی، آکوستیکی)7- مدل سازی و شبیه سازی دفاع الکترونیک و سایبری 8- فناوری های نوین دفاع الکترونیک و سایبری 9- فرماندهی و کنترل در پدافند الکترونیک . سایبری 10- مباحث دکترین، راهبردها و آینده پژوهی حوزه های مرتبط 11- پردازش سیگنال حوزه های مرتبط

شماره جاری: دوره 12، شماره 2 - شماره پیاپی 46، شهریور 1403 (شماره پیا پی 46 تابستان 1403) 

مقاله پژوهشی

مخابره پنهان در حضور رله غیر قابل اعتماد

محمدرضا یاری؛ پائیز عزمی؛ مسلم فروزش


اختلال گروهی هدفمند در برابر سیستم‌های راداری

حمزه علیمحمدی؛ محمد سلیمانی؛ حسین سلیمانی


شناسنامه نشریه

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

نشریات مرتبط