درباره نشریه

نشریه علمی «پدافند الکترونیکی و سایبری»، بر اساس نامه شماره 3/85595 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ 1392/6/12 و پروانه انتشار به شماره ثبت 91/27762 مورخ 1391/9/20 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از بهار 1392 توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود. هدف این نشریه فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و انتشار نتایج مطالعات و پژوهش های علمی، فنی و تخصصی دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های مرتبط با پدافند سایبری و الکترونیکی جهت اعتلای سطح دانش نظری و علمی آنان و نیز تهیه ی مجموعه‌ای مفید است.

این نشریه بر اساس ابلاغیه مورخ 1398/3/5 به عنوان نشریه پژوهشی موفق به اخذ مجوز نمایه سازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) (لینک نشریات مورد تایید ISC) شده و در سایر نمایه‌های معتبر بین المللی نظیر GoogleScholar و Academia.edu نیز نمایه می شود. همچنین نشریه علمی پدافند الکترونیکی و سایبری به سردبیری دکتر محمدرضا حسنی آهنگر (استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع)) از شماره بهار سال 1392 به بعد موفق به اخذ مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد. (لینک نشریه در سامانه نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری)

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های برق، کامپیوتر و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.


این نشریه با رعایت نکات بخش راهنمای نویسندگان، در حوزه های ذیل به صورت رایگان مقاله می پذیرد:

1-دفاع سایبری (امنیت داده، تهدیدات نرم افزار، سیستم عامل، سخت افزار و ...)، 2-امنیت اطلاعات، رمزنگاری، پنهان نگاری، پروتکل ها و استانداردها 3- آسیب پذیری ها و تهدیدات فضای سایبری 4- اخلال و فریب(مخابراتی، راداری، کنترل، مراقبت و ناوبری) 5- ردیابی، مکان یابی، آشکار سازی و شنود سیگنال) 6- دفاع الکترونیک (لیزری، الکترواپتیکی، آکوستیکی)7- مدل سازی و شبیه سازی دفاع الکترونیک و سایبری 8- فناوری های نوین دفاع الکترونیک و سایبری 9- فرماندهی و کنترل در پدافند الکترونیک . سایبری 10- مباحث دکترین، راهبردها و آینده پژوهی حوزه های مرتبط 11- پردازش سیگنال حوزه های مرتبط

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقالات خود و دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه رسمی نشریه مراجعه نمایند.


خط مشی های مهم نشریه

مجوز نشریه

کلیه مقالات منتشر شده در نشریه دارای مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) هستند.

بر اساس این مجوز استفاده عمومی از محتوا آزاد و کاربران اجازه دارند تا محتوای آثار و مقالات نویسندگان و تولیدکنندگان را به منظور اهداف تجاری و غیر تجاری، بازتولید، دانلود و نشر دهند.

حق چاپ

در نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری نویسندگان حق چاپ مقالات منتشر شده در نشریه و کلیه حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ می کنند.

دسترسی آزاد

مقالات نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری دارای دسترسی آزاد، فوری و رایگان است و همه‌ی کاربران می‌توانند مقالات را بلافاصله پس از انتشار دانلود، کپی، پرینت و برای هر هدف قانونی دیگر بدون هزینه و رایگان و بدون درخواست اجازه از نویسنده یا ناشر استفاده کنند.

ناشر

نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده برق، جنگ الکترونیک و سایبری دانشگاه جامع امام حسین(ع) می باشد.

سیاست آرشیو

باتوجه به سیاست آرشیو مقالات نشریه، مقالات علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

هزینه‌ها

این نشریه هیچ هزینه‌ای از خوانندگان یا نویسندگان دریافت نمی کند و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

تبلیغات

نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.