شبکه های گمنام برای تحقق دو عامل مهم محرمانگی داده ها و گمنامی کاربران در بستر شبکه اینترنت فعالیت می کند. در سال های اخیر با رشد و توسعه پردازش های کوانتومی و همچنین وقوع حملات جدید نیاز به اصلاح در ساختار شبکه های گمنام کلاسیک از جمله TOR، به وجود آمده است. از این رو نیاز به ارائه یک معماری مقاوم در برابر حملات عصر پردازش های کوانتومی و همچنین لزوم مقاوم سازی این شبکه ها در برابر حملات تشخیص هویت کاربران و عدم انکار، باعث شده تا معماری کلاسیک بازبینی و اصلاح شود. ما در این مقاله به ارائه معماری مبتنی بر Lattice و سیستم رمزنگار NTRU و امضای دیجیتال NSS پرداخته ایم که در نتیجه ساختار معماری شبکه های گمنام کلاسیک با توجه به نیازمندی های کارایی و آسیب پذیری های امنیتی پیش رو اصلاح شده اند. معماری پیشنهادی در مقابل حملات کوانتومی مقاوم بوده که به طور تئوری اثبات و طی یک تحلیل امنیتی جامع کاملاً عملی، بررسی شده است.
ابراهیمی آتانی, رضا, علیدوست نیا, مهران, حسنی کرباسی, امیر. (1393). طراحی یک سامانه ارتباطات گمنام با استفاده از رمزنگاری مبتنی بر Lattice. پدافند الکترونیکی و سایبری, 2(3), -.
MLA
رضا ابراهیمی آتانی; مهران علیدوست نیا; امیر حسنی کرباسی. "طراحی یک سامانه ارتباطات گمنام با استفاده از رمزنگاری مبتنی بر Lattice". پدافند الکترونیکی و سایبری, 2, 3, 1393, -.
HARVARD
ابراهیمی آتانی, رضا, علیدوست نیا, مهران, حسنی کرباسی, امیر. (1393). 'طراحی یک سامانه ارتباطات گمنام با استفاده از رمزنگاری مبتنی بر Lattice', پدافند الکترونیکی و سایبری, 2(3), pp. -.
VANCOUVER
ابراهیمی آتانی, رضا, علیدوست نیا, مهران, حسنی کرباسی, امیر. طراحی یک سامانه ارتباطات گمنام با استفاده از رمزنگاری مبتنی بر Lattice. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1393; 2(3): -.